таг: рангирањето

Како се менуваше рангирањето на најбогатите земји во Европа?

0
Преглед на рангирањето на најбогатите европски земји во последните нешто подолго од сто години е достапен на YouTube, т.е. од 1921 до 2022...

Според читателите на Goal.com Меси е играч на годината

0
Престижниот спортски портал „Goal.com“ го претстави рангирањето на најдобрите фудбалери за 2021 година. Според резултатите од гласањето, во кое учествуваа повеќе од...