таг: Ралева

Доктор Марија Ралева: Лекарите во пензија, здравството едвај преживува

0
Марија Ралева е член и редовен професор на Медицинскиот факултет во Скопје на Катедра за психијатрија и медицинска психологија и дел од Клиниката...