таг: разузнавањето

Хакери избришале 2 петабајти податоци од рускиот истражувачки центар „Планета“

0
Главната управа за разузнавањето на Министерството за одбрана на Украина, тврди дека проукраинските хактивисти го пробиле рускиот центар за вселенска хидрометеорологија, познат како...

Унапредување на руски начин: Назначен нов командант на веќе потонатиот крстосувач...

0
Украинското разузнавањето објави интересен документ од руската внатрешна воена комуникација во кој се вели дека руското Министерство за одбрана назначило нов командант...