таг: разгледаат

ЕУ разгледува нови санкиции – не се исклучува и нафтено ембарго...

0
Владите на државите-членки на ЕУ ќе ја разгледаат можноста за воведување ембарго на нафта кон...

ЕУ дипломати: Одлуката за кандидатурата на Украина не менува ништо за...

0
По одлуката да се разгледаат кандидатурите за членство во ЕУ на Украина, Грузија и Молдавија, дипломатите во ЕУ инсистираат дека...