таг: разбира

Каква миризба е таа долу? Мириса на риба, амонјак, квасец…

0
Се разбира, никој не сака непријатна вагинална миризба, па кога ќе почувствуваме дека „таму долу“ нешто не е во ред, разбирливо е да...

Речиси 45% од паровите не водат љубов подолго од две минути,...

0
Се разбира, постојат големи варијации. Колку во просек водите љубов? И дали навистина би ја кажале вистината, или малку излажавте?...

Клуни застана во одбрана на Том Круз, откако тој се закануваше...

0
Џорџ Клуни наведе дека разбира зошто Том Круз ѝ викал на филмската екипа од „Невозможна мисија 7“. Да се потсетиме, Круз...