таг: пурс“

„Standard & Poor’s“ го потврди кредитниот рејтинг на земјава – очекувања...

0
Кредитната агенција „Стандард енд пурс“ (Standard & Poor’s) го потврди кредитниот рејтинг на земјава на ББ- со стабилен изглед. Нивните очекувања се дека...