таг: Пулмолозите

Пулмолози предупредуваат: Поради игнорирањето на овој симптом, пациентите предоцна го откриваат...

0
Пулмолозите предупредуваат дека бројот на пациенти кои не знаеле дека имаат рак на бели дробови станува загрижувачки голем… „Сè почесто откриваме...