таг: психолог

Психолозите 8 часа им ги одзеле телефоните на децата, па биле...

0
реклама Детски психолог од Санкт Петербург Екатерина Мурашова и нејзините колеги спроведоа интересен експеримент во...

ИНТЕРВЈУ | Дора Попова-Узуновски, психолог: Онлајн наставата го атрофираше моторниот развој...

0
Дора Попова-Узуновски е дипломиран психолог на Филозофскиот факултет при институтот за психологија на УКИМ и магистер на психолошки науки во областа на клиничката...

Виц на денот: Адреналин

0
Оди Цветко кај психолог и вели:– Сè во мојот живот е прекрасно, но ми недостасуваат јаки чувства.– На што мислите?– Не знам...