таг: Процентот

Анкета: Повеќе од половина Британци сакаат назад во ЕУ

0
Процентот на Британци кои мислат дека излегувањето на Велика Британија од...

Филипче: Мал е процентот на заболени лица од Ковид-19 кои се...

0
Процентот на заболени лица кои се ревакцинирани е навистина многу мал, околу 0,02 проценти. Од вкупно 330 илјади ревакцинирани, 92 пациенти се заболени...