таг: проценета

Секој сака да има ваква шефица: За вработените подготви вредно изненадување...

0
Откако „Спанкс“ беше проценета на 1,2 милијарда долари (бидејќи инвестициската фирма „Блекстоун“ го купи мнозинскиот удел во компанијата), основачката на брендот одлучи да...