таг: протерува

Кина го протера канадскиот конзул

0
Кина денеска соопшти дека го протерува канадскиот конзул во Шангај, откако Канада објави...

Хрватска протерува 24 руски дипломати и дипломатски службеници

0
Хрватска денеска ја извести Руската амбасада во Загреб дека протерува 18 руски дипломати и шестмина...

Данска протера 15 руски дипломати, Москва се закани со реципроцитет

0
Данска соопшти дека протерува 15 руски дипломати по извештаите за наводните злосторства извршени на руските...

Бугарија протерува 10 руски дипломати

0
Бугарија протерува 10 руски дипломати, со образложение дека извршуваат активности кои се сметаат некомпактибилни со...