fbpx

таг: просторно

Сали: Тетово и полошкиот регион заслужуваат достоинствена Клиничка болница

0
Наоѓање можности за просторно проширување, санирање и зајакнување на капацитетот на Клиничката болница во Тетово, како и за проширување на медицинскиот тим за...

МЖСПП и ССК ќе делуваат заеднички за заштита на животната средина

0
Министерството за животна средина и просторно планирање и Сојузот на стопански комори денеска потпишаа Меморандум за соработка. Целта е изнаоѓање ефективни решенија за...