fbpx

таг: просветителка

Утре се празнуваат Света Нина и Свети Сава

0
Света Нина, просветителка на Грузија Роднина на Светиот великомаченик Георгиј и на ерусалимскиот патријарх Јувенал. Бидејќи мајка и и татко и, кападокиски...