таг: прописи

Лекарска комора: Лекарите се исцрпени од зголемениот интензитет на работа, ФЗО...

0
Почитувањето на позитивните правни прописи во областа на здравството е столб на функционирањето на здравствениот систем во државата што креира оптимални услови за...

Се отвораат продавниците во Грција

0
Под посебни правила и прописи, со задолжителн испратена смс порака и со ограничено време за шопинг на граѓаните, по пауза од два месеци,...