таг: пропаднаа

Пропадна договорот за слободна трговија меѓу ЕУ и Австралија

0
Преговорите за трговскиот договор меѓу Европската унија (ЕУ) и Австралија пропаднаа и покрај претходниот оптимизам, при што двете страни меѓусебно се...