таг: производниот

Ете шанса за Македонија: „Фајзер“ во следниот период ќе го зголеми...

0
„Бионтек“ може да го зголеми производниот капацитет на вакцини, што ги разви со својот партнер „Фајзер“, на три милијарди дози следната година, изјави...