таг: прозорците

Еве што се случува доколку цел ден ви се затворени прозорците,...

0
Дали е штетно прозорците да ни се затворени цел ден? Еве го одговорот! Зголемувањето на температурата предизвикува почесто користење на климата....

Поради овој трик во станот ќе ви биде многу потопло

0
ПВЦ прозорците имаат летни и зимски позиции што ги прилагодувате според вашите потреби. Сепак, многумина не го знаат тоа. Повеќето мајстори ќе го...