таг: продре

ВИДЕО | Неверојатни снимки од Канада: „Огнена топка“ го осветли ноќното...

0
Заслепувачка сина светлина го продре мракот на темното небото во понеделникот во Канада. Метеорот, буквално како стрела го осветли небото околу 6:30...