таг: продавниците

Милка орео се повлекува од македонскиот пазар, содржи делови од пластика!

0
Од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика, информира Агенцијата за храна. Чоколадниот...

Кипар ги укинува сертификатите за влез во продавници, но за влез...

0
Кипар од денеска ги укинува сертификатите за влез во продавниците и трговските центри, како и...

Како да препознаете квалитетно сирење

0
Во продавниците денес може да се најдат најразлични видови сирења, но и многу имитации кои се неквалитетни. Специјалистите во оваа област објаснуваат дека...