таг: Прогресивниот

Битиќи: Прогресивниот данок нема да го намали јазот помеѓу богатите и...

0
Прогресивниот данок нема да го намали јазот помеѓу богатите и сиромашните, туку напротив ќе го зголеми. Вицепремиерот Фатмир Битиќи не се согласува со...