таг: пристигнува

Во францускиот Парламент ќе се разгледува предлогот за реформа на пензискиот...

0
Предлогот за реформа на пензискиот систем денеска пристигнува во Долниот дом на францускиот Парламент, каде...

Ова може да биде најстрашниот филм во 2022 година

0
На 28 октомври во Кина пристигнува долгоочекуваниот филм Prey for the Devil, за кој многумина веќе тврдат дека може да биде најстрашниот хорор...

Никогаш доста од забава! Лимузината на „Tesla“ поминува низ длабока вода

0
Несекојдневната снимка веројатн пристигнува од Кина. Погледнете го видеото!