таг: Прилеп

Во Прилеп е затворена модуларната болница, пациентите се префрлени на инфективно

0
Во Прилеп се затвори модуларната болница и 22 пациенти се префрлени на инфективното одделение. Според Кети Смилеска, директор на Општа болница со...

Кои општини се жаришта на коронавирус?

0
Прилеп, Кавадарци, Охрид, Куманово и Неготино, се топ 5 општини во Македонија каде бројот на активни случаие над 300. Прилеп, Кавадарци и...

Маја Дамевска од Прилеп: Гнојам од глава до петици и не...

0
Маја Дамевска од Прилеп е единствената жена во Македонија која што има дијагноза пемфигус вегетанс, ретка болест на кожата, за која што сака...

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Исчезната е 50-годишната Весна Николска од Прилеп

0
Во Прилеп од средата е изгубено женско лице, на 50-годишна возраст Весна Николоска, од Прилеп. Од сознанијата од семејството, можно е жената...