таг: придружувани

„Штом си среќен, плесни ти со рачиња“ им пееја деца и...

0
Стотина деца придружувани од своите родители, роднини, пријатели, како и од Волонтерски центар Скопје синоќа се обидоа да им го развеселат, барем за...