таг: Претстојната

Црногорски епидемиолог: Сезоната на празници е епидемилошки предизвик

0
Претстојната празнична сезона претставува голем епидемиолошки предизвик затоа што непочитувањето на мерките и организацијата на собири и прослави може скапо да нè чини,...

Црногорски епидемиолог: Организацијата на собири и прослави може скапо да нè...

0
Претстојната празнична сезона претставува голем епидемиолошки предизвик затоа што непочитувањето на мерките и организацијата на собири и прослави може скапо да нè чини,...