таг: претстои

Дневен хороскоп за петок (25.03.2022)

0
Овен Денес ви претстои неочекувано службено патување, но и успех во преговорите. Финансиска добивка. Успешно ќе решите долгорочен проблем во вашата...

Фон дер Лaјен: На Украина и претстои многу работа за членство...

0
На Украина и претстои многу работа како би се придружила кон ЕУ, но тој процес е почнат, изјави претседателката на Европската...

Дневен хороскоп за 04 јануари 2022: Што да очекуваат припадниците на...

0
ОВЕН Работа: Ви претстои одличен ден за да завршите некои заостанати обврски и би можеле да остварите добра комуникација со сосема нови...

Бикот задоволен од партнерот, се менуваат плановите на Близнаците

0
ОВЕН Ви претстои добар ден за да започнете нов бизнис. Вашите идеи водат до добри резултати. Може да очекувате интересна комуникација со...

Дневен хороскоп за 21 мај: Не­кој не ја раз­би­ра ва­ша­та де­лов­на...

0
Овен Де­нес ви прет­стои спе­ци­фич­но рас­по­ло­же­ние и чув­ство де­ка не­кои си­ту­а­ции се при кра­јот. Не­мој­те да би­де­те из­не­на­де­ни до­кол­ку де­нес...

Викенд хороскоп: Авантури, страст, емоции, што ве очекува вас викендов?

0
ОВЕНВи претстои успешен и среќен викенд. Сè оди според планот и задоволни сте со тоа како се одвиваат нештата. На финансиски план, потребно...