таг: Претставнички

Ако не поминат преку детекторот за метал, конгресмените ќе бидат казнувани...

0
Членовите на американскиот Претставнички дом кои одбиваат проверка со детектор за метал, инсталиран на влезната врата во главната собраниска сала, ќе треба да...