таг: претседателско

Вработени во хотелот „Трамп“ откриваат бизарни навики на поранешното прво семејство...

0
Поранешното претседателско семејство Трамп имале исклучително необични навики и барања од вработените во нивниот хотел, кои добивале упатства „чекор по чекор“ што...