таг: претседателскиот

Прага: Запалени свеќи за жртвите на Ковид-19

0
Во претседателскиот замок Храдчани во Прага беа запалени 30.000 свеќи, симболично по една за секоја жртва на Ковид-19 во Чешка, а првата ја...