таг: Претпродолжението

Објавен нов кус трејлер за „Прстените на моќта“

0
Претпродолжението на „Господар на прстените“ насловено „Прстените на моќта“ (The Rings of Power) се смета за најскапата ТВ-серија на сите времиња, а едноминутниот трејлер прикажан...