таг: Претераното

Ако веќе го вклучувате, оставете го клима уредот запален – ќе...

0
Претераното трошење на електрична енергија не само што чини повеќе, туку исто така го зголемува загадувањето и испуштањето на фосилни горива, што придонесува...