таг: претвораат

Џо Бајден во Белата куќа подготви креветче за неговиот 10-месечен внук

0
Џо и Џил Бајден ја претвораат Белата куќа во вистински дом. Имено, претседателот и првата дама се преселија во нивната резиденција пред...