таг: престана

Протести во Франција поради законот за пензија

0
Повеќето возови беа запрени, нафтените рафинерии блокирани, а престана и производството на електрична...

Кина престана да објавува дневни податоци за нови случаи на коронавирус

0
Националната здравствена комисија на Кина (НХЦ) денеска престана да објавува дневни податоци за ковид-19, чија веродостојност беше доведена во прашање откако...

Косово: Почна пререгистрација на српските таблици во РКС

0
Србија престана да издава документи за влез/излез за граѓаните на Косово. Со таков документ, кој е опишан како замена за личната...

Австрија ја укина забраната за движење за невакцинираните, но остануваат одредени...

0
Во Австрија од полноќ престана да важи забраната за движење за невакцинираните, која беше во сила неколку недели. Тие можеа...