таг: пресоблекување

Полицијата во Лос Анџелес случајно усмртила тинејџерка додека пукала во напаѓач

0
Четиринаесетгодишна тинејџерка од е убиена во кабина за пресоблекување во продавница во Лос Анџелес кога...