таг: пресметки

АСЕАН: Ситуацијата во Тајван може да доведе до отворен конфликт

0
Ситуацијата во Тајван може да доведе погрешни пресметки, сериозна конфронтација, отворени конфликти и непредвидливи последици...

Д-р Даниловски: Мерките никој не ги почитува, деновиве се очекува бројките...

0
Најновите пресметки на природно имунизирано население со прележување на болеста или пак со примање дози е некаде околу 70 проценти. Мерките никој не...