таг: преселувањето

Интервју со Елена Стојческа: Флејтата ја чувствувам како продолжен дел од...

0
Со преселувањето во странство за да го продолжи музичкото образование и да го трасира својот пат до успехот, нашата врвна флејтистка Елена...