таг: пресвртница

Над 100 милиони луѓе во САД примиле барем една доза вакцина...

0
САД денеска постигнаа важна пресвртница во нивниот обид за вакцинација на населението против коронавирус, бидејќи бројот на лица кои примија барем една доза...