таг: препреките

Дневен хороскоп за 20 јануари: Бидете доволно трпеливи, сè ќе си...

0
ОвенНе се разочарувајте од препреките на патот, верувајте во исправноста на вашиот став. Откажете се од некоја лоша навика и водете малку...