таг: препорачаа

Болниците во Шангај предупредуваат на „трагична битка“ поради ширењето на ковид-19...

0
Болниците во Шангај им препорачаа на нивниот персонал да се подготви за „трагична битка“ со...

САД: Одобрена вакцинација против Ковид-19 на деца од шест месеци до...

0
Американските здравствени власти препорачаа да се даде вакцина против Ковид-19 на деца на возраст од шест месеци до пет години, последната возрасна група...