таг: преполн

ВИДЕО: Како изгледа кога „Bugatti Chiron“ се движи со 400 км/ч....

0
„Bugatti Chiron“ е преполн со модерна технологија, но во исто време останува верен на конвенционалните решенија на погонскиот систем. Тој е еден...