таг: препознавање

Заборавете на препознавањето на лицето – нова алатка ја предвидува возраста...

0
Нов модел за препознавање лице со вештачка интелигенција, тестиран на кожа, ја покажал способноста прецизно да се предвиди возраста со помош на слики...