таг: Преплашена

Змија влегла во двор, и завршила претепана со метла: Храбрата мајка...

0
Преплашена мајка од Тајланд го чистела дворот, кога забележала дека нешто се вртка во грмушката. Тогаш кобра излезе од мракот и започна...