таг: преостанати

На Куковите Острови е регистриран првиот случај на ковид-19

0
Една од последните преостанати земји без Ковид-19 – малата пацифичка нација Кукови Острови – го пријави својот прв случај на вирусот. Премиерот...

Деблокиран мостот Амбасадор меѓу Канада и САД

0
Канадската полиција ги растера сите преостанати демонстранти кои шест дена го блокираа американскиот граничен премин...