таг: Пренџова

Интервју со Елена Пренџова: Балканскиот „мачо-сељачизам“ е опасно токсичен

0
Елена Пренџова е магистерка по филолошки науки, дипломирана професорка по англиски јазик и книжевност, советничка за превод на англиски и македонски јазик, коментаторка...