таг: преноќите

Микробиолог открива која храна треба да се избегнува на шведска маса

0
Доколку преноќите во хотел, голема е веројатноста дека наутро ќе појадувате на шведска маса. Сепак, микробиологот Џеј Тетро предупреди дека има некои намирници...

Микробиолог откри која храна треба да се избегнува на шведска маса

0
Доколку преноќите во хотел, голема е веројатноста дека наутро ќе појадувате на шведска маса. Сепак, микробиологот Џеј Тетро предупреди дека има некои намирници...