таг: пренасочување

Рено најавува: До 2030 година компанијата целосно ќе биде пренасочена кон...

0
„Рено“ најави можно целосно пренасочување кон продажба на електрични автомобили, во Европа, до 2030 година. Но, има и „план Б“ доколку тоа не...