таг: Преминувањето

Оваа комбинација на витамини го совладува пролетниот замор

0
Преминувањето во потоплите денови кај многу луѓе предизвикува главоболки, тежина, слабост, таканаречен пролетен замор. Еден општ лекар, сепак вели дека за пролетниот замор...