таг: преминал

ВОЕН ИЗВЕШТАЈ: Нема руски војници во Часив Јар, агресорот планира да...

0
Во Часив Јар нема непријателска војска, непријателот не ги преминал границите на градот, изјави Назар Волошин, портпарол на оперативната и стратешка група на...