таг: прележувањето

Ова се вежби за дишење по прележан Ковид-19

0
За некои пациенти, прележувањето на Ковид-19 често резултира и со пневмонија како и други заболувања поврзани со респираторниот систем. Но, еден од најдобрите начини...