таг: прележа

Весна Чипчиќ ја искара публиката: Би сакала публиката повторно да доаѓа...

0
Актерката Весна Чипчиќ неодамна прележа коронавирус, па полека се враќа на работните обврски колку што тоа ѝ го дозволуваат епидемиолошките мерки. ...

Уште една непријатност за Пинк: Откако го прележа коронавирусот, го повредила...

0
Откако го прележа коронавирусот, пејачката Пинк доживеа уште една непријатност. Го повредила скочниот зглоб, па видно депримирана, се огласи од медицинската...