таг: прележале

Тие што прележале коронавирус ќе примат само една доза на вакцина...

0
Лицата кои прележале Ковид-19, во Грција ќе бидат вакцинирани само со една доза од вакцината и тоа во период од шест до 12...

Прележувањето Ковид-19 овозможува 83% заштита од нова инфекција најмалку пет месеци,...

0
Луѓето коишто го прележале корона вирусот најверојатно ќе имаат имунитет кој трае најмалку пет месеци, но постојат и докази дека лицата со антитела,...

Истражување: Прележувањето на Ковид-19 обезбедува имунитет најмалку 5 месеци, еве што...

0
Луѓето кои прележале ковид-19, најверојатно имаат имунитет кој трае најмалку пет месеци, но исто така има докази дека и луѓето со антитела можат...